Cæsarsalat med kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Røde kartofler Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Bring kartoflerne i kog med så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme.
Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 20 minutter, eller til de er møre.
Hæld vandet fra.
Bland imens citronsaft, ansjospasta, parmesan, sennep, hvidløg og peber i en blender eller foodprocessor, til det er godt blandet. Tilsæt olivenolien lidt efter lidt, så blandingen bliver jævn. Vend kartoflerne i dressing og persille. Server dem anrettet på salatblade. |
|
Opskriften er vist 31896 gange,
og udskrevet 555 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne