Vildsvineragout af skank
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineskank Kilde : Lunebjerggård Indsendt : Red : |
|
|
Tag en stor skål, der ikke må være af aluminium, læg kødstykkerne ned i den og hæld vinen over. Tilsæt laurbærblade, rosmarin, salvie, hvidløg, gulerod og løg. Læg låg på og lad den stå køligt, gerne i køleskabet, i et døgn, så smagen fra krydderierne bedre kan trænge ind i kødet.
Næste dag opvarmes olien i en stor gryde uden plastikhåndtag (gryden skal kunne gå i ovnen). Brun kødet i gryden på alle sider ved stærk varme. Drys med salt og peber og hæld vinmarinaden fra den foregående dag ved. Rør tomatsovsen i, og slut af med et ekstra glas rødvin. Læg låg på igen og stil gryden i en forvarmet ovn ved 180°, til kødet er mørt - det tager 2-2½ time. Tag laurbærbladene op og server vildsvineragouten med grønsager stegt i olivenolie og ferskner karamelliseret i sød vin og brun farin. Karamelliserede ferskner: Skyl fersknerne, halver dem og fjern stenene. Blancher dem i kogende vand og pocher dem derefter i sød vin, f.eks. Vin Santo, citronsaften og brun farin. Lad dem simre for svag varme, til de er bløde. |
|
Opskriften er vist 20500 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne