Braiseret vildsvineskank med figne-æble sauté
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineskank Kilde : Lunebjerggård Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienser til marinaden og gnid skankene grundigt med marinaden.
Vildsvin bliver som regel flået, og det betyder at der ikke er skind på skankene. For at undgå, at de tørrer ud under stegningen, omvikles de derfor med tynde spækskiver, som bindes fast med bomuldssnor. Læg skankene i en lille bradepande, sæt dem i en 200 grader C. varm ovn og bag dem i 2½-3 timer, alt imens den afsmeltede væde løbende overhældes. Efter 1 time hældes 1 l vand i bradepanden. Når kødet er mørt (konstateres ved at stikke i det med en gaffel.), tages skankene ud af ovnen. hvorefter de trækker i 15 minutter. Pil kødet af knoglen og skær kødet i passende stykker. Figne-æble sauté: Varm smørret op i en tykbundet gryde og tilsæt ingefær, chili, havsalt, brun farin og figner. Sautér 5 minutter. Skræl, udhul og skær æblerne i grove stykker, tilsæt dem til gryden og hæld æblecider på. Lad gryden komme i kog og tilsæt forårsløg. Sautér i yderligere 10 minutter. Server og hæld overskydende sauce (fra sautéen) henover kødet. Server med kogte, pillede kartofler. |
|
Opskriften er vist 18133 gange,
og udskrevet 352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne