Honning/lime marineret vildsvinesteg
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinebov Kilde : Lunebjerggård Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienserne (undtagen kødet) i en skål. Stik i kødet med en gaffel og mariner det i blandingen i mindst 4-5 timer (helst natten over).
Steges i et fad med låg ved 160° - beregn stegetiden til 45 minutter pr. ½ kg og hæld jævnligt marinaden over. Lige inden servering jævnes marinaden med 1½ spsk. mel blandet med koldt vand. Hæld saucen over det udskårne kød, eller server den ved siden af. Marinaden er iøvrigt velegnet til alle typer vildsvinekød, men brug den forsigtigt (mariner i kortere tid) til finere stykker som ryg og filet. |
|
Opskriften er vist 28371 gange,
og udskrevet 1167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne