Vildsvineruller med hvidløg
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinetyksteg Kilde : Lunebjerggård Indsendt : |
|
|
Skær vildsvinekødet i skiver og bank dem lidt med en kødhammer.
Hak 2 fed hvidløg meget fint, bland med rosiner, pinjekerner og kapers. Læg en lille smule af denne blanding på hver skive kød og rul herefter disse sammen. Bind med farveløs tråd. Brun resten af hvidløgene i olien og tag dem af. Tilsæt kødrullerne, brun på alle sider, tilsæt tomaterne. Smag til med salt og peber og lad rullerne koge ved svag varme i ca. 30 minutter. Tilsæt persille og server. |
|
Opskriften er vist 9743 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne