Marinerede Vildsvinekoteletter eller nakkekoteletter
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekoteletter Kilde : Tviskloster Indsendt : Red : |
|
|
Rør en marinade af rødvin, vand, peber og sennep. Lad koteletterne trække et døgn.
Tør kødet af med køkkenrulle og gnid det med peber og salt. Steg koteletterne i olie ca. 6 min. på hver side. Tag dem af panden og hold dem varme. Hak løgene groft og svits dem på panden. Drys med paprika. Si marinaden og hæld den ved. Jævn saucen med melet, der er rørt ud i lidt vand. Lad pærene dryppe af og varm dem i smør på en pande. Anret koteletterne på et fad, fyld pærerne med tyttebærsyltetøj og læg dem ved siden af. Hæld lidt af saucen ved. Vildsvinekoteletterne serveres med kartoffelkroketter eller hasselbagt og resten af saucen i en skål. |
|
Opskriften er vist 16785 gange,
og udskrevet 431 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne