Krybskyttegullasch
Hovedingrediens : Vildsvin - Diverse vildsvin Kilde : Tviskloster Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i forholdsvis store firkanter, som lægges i en skål. Knus enebærrene, bland dem med allehånde, vineddike og kærnemælk og hæld denne blanding over kødet, som marinerer natten over.
Så tages kødet op af marinaden og duppes tør. Flæsket skæres i små terninger. Varm olien i en stor gryde ( evt. i en trykkoger ) og smelt flæsketerningerne af i den varme olie. Kom så kød, løg, peber, timian, paprika, og Worcestershire sauce i gryden og lad det hele brune lidt under omrøring. Hæld bouillonen over, læg låg på gryden og lad gullaschen stå og snurre for middelvarme i godt og vel 60 min. (15 min. i trykkoger). Rør melet ud i rødvinen, jævn saucen i denne blanding og smag den til med ca. 4 spsk. af den siede kærnemælksmarinade. Hertil passer: Kartoffelmos og / eller rosenkål. Dertil en kraftig rødvin eller øl. Variation: Foruden de øvrige ingredienser tilsættes 30 gr. tørrede skovsvampe, som har stået i blød natten over. Denne mængde svarer til ca. 300 gr. friske svampe. Tørrede svampe kan fås i visse vildtforretninger og specialforretninger, og de giver retten et ekstra pift. |
|
Opskriften er vist 14906 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne