Vildsvine Ragout

Vildsvine Ragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekølle

Ukendt oprindelseslandKilde : Tviskloster

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kølle
2 løg
1 fedhvidløg
70 g.svinefedt
 salt
 peber
200 g.champignon
70 g.tomatpure konc.
1.25 dl.rødvin
0.25 dl.bouillon
1 tsk.eddike
0.5 tsk.basilikum
1 dl.cremefraiche
 
Opskrift:
Skær kødet i 2 cm. store terninger. Pil og hak løgene. Brun kødet i fedtstof i en gryde ca. 10 min. Tilsæt de hakkede løg, drys med salt og peber. Tilsæt de rensede champignon i skiver og tomatpuréen. Hæld rødvin og bouillon ved og lad ragouten snurre ved svag varme under låg i ca. 1 time. Smag den til med eddike og basillikum. Fyld creme fraiche i lige inden serveringen. Retten serveres med æblemos og kartoffelkugler eller kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 19375 gange,
og udskrevet 693 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu