Vildsvine Ragout
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekølle Kilde : Tviskloster Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i 2 cm. store terninger. Pil og hak løgene. Brun kødet i fedtstof i en gryde ca. 10 min. Tilsæt de hakkede løg, drys med salt og peber. Tilsæt de rensede champignon i skiver og tomatpuréen. Hæld rødvin og bouillon ved og lad ragouten snurre ved svag varme under låg i ca. 1 time. Smag den til med eddike og basillikum. Fyld creme fraiche i lige inden serveringen. Retten serveres med æblemos og kartoffelkugler eller kartoffelmos.
|
|
Opskriften er vist 19473 gange,
og udskrevet 693 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne