Kartoffelgratín med vildsvinefars
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefars Kilde : Tviskloster Indsendt : |
|
|
Skræl kartofler samt gulerødder og kog dem ca. 20 min. Hæld vandet fra og mos dem med en elpisker. Tilsæt æggene. Rør den revne ost i og smag til med lidt paprika og salt. Snit champignon og rød peber og rist det gyldent i lidt smør på en pande. Brun det hakkede kød i en gryde. Smør et gratinefad og fyld halvdelen af kartoffelmosen i, derefter bredes de ristede champignoner og rød peber over og luk af med resten af kartoffelmosen. Sættes i ovnen ved 225 grader på nederste rille i 25 min.
|
|
Opskriften er vist 26074 gange,
og udskrevet 820 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Martin Christensen - 2018-01-15 21:05:52 Hvornår skal farsen i??? Missy - 2011-10-27 19:15:37 Super god opskrift. Jeg havde troet, vi havde til to dage i den, men kæresten var så vild med det, at han tømte fadet. ;-) Inge Christoffersen - 2008-06-22 18:16:34 Kødet står under fyld, så jeg går ud fra, at det skal i midten af retten... sammen med champignon og peber...??? Inge Christoffersen - 2008-06-22 14:45:37 Kødet står under fyld, så jeg går ud fra, at det skal i midten af retten... sammen med champignon og peber...??? Hans Peter - 2008-01-25 11:42:13 Hvor og hvornår mon kødet skal i anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvad med kødet i gryden, hvor skal det tilsættes henne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne