Albansk lammelever
Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever Oprindelsesland : Albanien Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles og skæres i 1½x1½ cm. tern.
Lammeleveren renses og skæres også i 1½x1½ cm. Rosenpeber, koriander knuses med saltet og blandes så med bagepulveret i melet. Vend leverstykkerne i melblandingen. Kartofler steges møre i olien og tages af. Leverstykkerne rystes fri for det værste mel og steges så hurtigt i den overskydende olie, knap 5 minutter. Tilsæt evt. mere olie. Løg pilles og skæres i skiver som kvarter Persillen vaskes, slynges tør og hakkes godt. Begge dele røres godt sammen i en skål med salt og sumak. |
|
Opskriften er vist 37960 gange,
og udskrevet 804 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (138 stemmer) |
|
Kommentarer Nanna - 2018-09-21 19:33:41 Super nemt og velsmagende KMNissen - 2015-11-17 19:17:54 Smager helt fantastisk. Niels Uni - 2013-10-15 23:21:22 Det faldt virkelig ikke i min smag, alt for meget løg, det overdøver fuldstændig smagen af lever. Det ville værer markant bedre, hvis løgen var puttet på panden før leveren, og stegt blød, så kunne man have tilsat salt og peber og efter, at leveren var stegt, kunne man blande persillen i. madelskeren - 2011-07-29 22:44:29 det er simpelthen noget af det bedste i verden! elsker lever. især på denne måde. rå lever er også noget jeg varmt kan anbefale. mmmh. lige noget der går direkte i maven på en. læk -læk - lækkert Reshat D. - 2010-03-09 11:34:14 Ja det er virkelig noget der virkelig minder sig om sit eget hjemland. Susanne - 2009-11-18 20:01:57 Denne opskrift er skøn-- hvis man også lægger groft hakket rød peber på panden sammen med persille og løg ,når leveren er færdigstegt går det hele op i en højere enhed. uhmmmmmmmmmm ps. steg i 5min. men ikke for høj varme. oscar - 2009-03-01 19:45:42 hvis man steger en centimeter tykke lammeleverskiver mere end tre minutter ialt, bliver de knastørre og uinteressante helle - 2005-01-01 01:01:01 det lyder rigtig lækkert... vil prøve med kalvelever..... og så servere for min albanske ven.... tak for opskriften... Reshat - 2005-01-01 01:01:01 Det er det beste der nogensinde er blevet lavet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne