Nakkekoteletter af vildsvin i fad

Nakkekoteletter af vildsvin i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekoteletter

Ukendt oprindelseslandKilde : Tviskloster

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6-8 Nakkekoteletter af vildsvin
1 grøn peber
2 gulerødder
2 æbler
1 stort løg
3 dl.bouillon
2.5 dl.Kaffefløde 9%
2 tsk.paprika
1 ds.tomatpure
 
Opskrift:
Vend koteletterne i mel, salt, lidt karry og paprika. Brun koteletterne på panden og læg dem derefter i et ildfast fad. Peberfrugt, gulerødder, æbler og løg rives på et råkostjern. Svits det hele i en gryde, tilsæt bouillon, fløde, tomatpuré og paprika. Lad det hele småkoge i ca. 5 min. Hæld det over koteletterne og sæt retten i en forvarmet ovn ved 150 grader i ca. 1 time. Serveres med løse ris og flütes.





karakterer:
Opskriften er vist 19591 gange,
og udskrevet 667 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-01 18:02:33
Også lækker med nakkekotteletter fra et halvvildt frilandssvin med en ovntid på ca. 35 min.