Nakkekoteletter af vildsvin i fad
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekoteletter Kilde : Tviskloster Indsendt : Red : |
|
|
Vend koteletterne i mel, salt, lidt karry og paprika. Brun koteletterne på panden og læg dem derefter i et ildfast fad. Peberfrugt, gulerødder, æbler og løg rives på et råkostjern. Svits det hele i en gryde, tilsæt bouillon, fløde, tomatpuré og paprika. Lad det hele småkoge i ca. 5 min. Hæld det over koteletterne og sæt retten i en forvarmet ovn ved 150 grader i ca. 1 time. Serveres med løse ris og flütes.
|
|
Opskriften er vist 19591 gange,
og udskrevet 667 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Fam. Holm - 2007-11-01 18:02:33 Også lækker med nakkekotteletter fra et halvvildt frilandssvin med en ovntid på ca. 35 min. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne