Vildsvine medaljon pocheret i sød brombær saft

Vildsvine medaljon pocheret i sød brombær saft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineryg

Ukendt oprindelseslandKilde : Lunebjerggård

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.vildsvine ryg skåret i medaljoner á 100 g
 
300 g.brombær
60 g.sukker
10 dl.fløde
20-30 kastanjer
 
Opskrift:
Brombær, sukker og ½ dl vand stilles sammen varmt i ca. 1 time.

Brun medaljonerne ved kraftig varme, hæld brombærrene over og sæt det ind i en forvarmet ovn på 220°.

Sær et lille kryds i toppen af hver kastanje læg dem alle på salt i en bradepande og bag dem i ovnen, til skallen flækker. Derefter pilles de, ristes på en pande og drysses med sukker.

Når medaljonerne er færdige, monteres brombærsaften med den ½ dl fløde. Server retten med kastanjerne og kartofler, gerne tilberedt lidt spændende.





karakterer:
Opskriften er vist 9546 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu