Vildsvine medaljon pocheret i sød brombær saft
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineryg Kilde : Lunebjerggård Indsendt : Red : |
|
|
Brombær, sukker og ½ dl vand stilles sammen varmt i ca. 1 time.
Brun medaljonerne ved kraftig varme, hæld brombærrene over og sæt det ind i en forvarmet ovn på 220°. Sær et lille kryds i toppen af hver kastanje læg dem alle på salt i en bradepande og bag dem i ovnen, til skallen flækker. Derefter pilles de, ristes på en pande og drysses med sukker. Når medaljonerne er færdige, monteres brombærsaften med den ½ dl fløde. Server retten med kastanjerne og kartofler, gerne tilberedt lidt spændende. |
|
Opskriften er vist 9551 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne