Ovnstegt vildsvinesteg
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineryg Kilde : Lunebjerggård Indsendt : |
|
|
Vildsvineryggen skylles, duppes tør og fedtlaget skæres i ruder. Hvidløget pilles, knuses med salt og blandes med kommen og peber. Vildsvineryggen gnides med krydderblandingen.
Guleroden, persilleroden og sellerien skrælles, løgene pilles og alt skæres i tern. Det klarede smør opvarmes i en stegegryde. Vildsvineryggen brunes deri på fedtsiden. Ovnen forvarmes til 200°. Ryggen vendes, grønsagerne lægges ved siden af, og den steger videre i ca. 5 minutter. Krydderierne tilsættes. Den åbne stegegryde sættes ind midt i ovnen ved ca. 160°. Efter 30 minutter hældes vinen i gryden og efter yderligere 30 minutter hældes også fonden ved. Kødet simrer yderligere 30 minutter under låg. Vildsvineryggen stilles varmt. Stegefonden sies. Melet røre op med sherry, og fonden jævnes med blandingen. Simrer ca. 10 minutter under omrøring. Saucen gøres ekstra lækker med fløden, smages til med salt og peber og drysses med persille |
|
Opskriften er vist 35424 gange,
og udskrevet 1122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne