Vildsvin i sur-sød sauce
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineryg Kilde : Lunebjerggård Indsendt : Red : |
|
|
Tilbered marinaden ved at koge vineddiken og rødvinen sammen med laurbærbladet, timian, chilipulver, kryddernelliker, 1 hakket løg, guleroden og bladsellerien. Hæld marinaden i en stor gryde og lad den afkøle helt. Tilsæt vildsvinefileten og mariner den i 48 timer.
Hak det andet løg og brun i smørret, tilsæt derefter kakao, sukker, svesker, revet appelsinskal, rosiner og pinjekerner. Koges et par minutter, hvorefter vildsvinekødet tilsættes. Koges videre for lav varme i 1 times tid. Den siede marinade tilsættes sammen med salt, og der koges videre indtil kødet er meget mørt og saucen jævnet. Server med majsbrød, kartofler eller kartoffel gnocchi. |
|
Opskriften er vist 9770 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne