Krydret vildsvinesteg med bourbonsauce
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineryg Kilde : Lunebjerggård Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle tørre ingredienser med olien i en lille skål. Gnid stegen med blandingen. Tildæk og stil i køleskabet natten over.
Steg utildækket i en 160° varm ovn i 50-60 minutter - eller til stegetermometeret viser 72°. Tag stegen ud af ovnen og lad den hvile let tildækket i 10-20 minutter (når stegetermometeret viser 75°, er stegen færdig). Mens stegen hviler, tilsættes stegeskyen bouillon, bourbon og vand og koges et minuts tid i en sauterpande eller gryde. Hæld over i en skål. Smør og mel blandes nu i gryden. Kog jævningen 3 minutter ved medium til lav varme - pisk hele tiden. Under fortsat pisken tilsættes bouillonblandingen fra før. Det hele bringes i kog, hvorefter forårsløg tilsættes. Lad det simre nogle minutter og jævn yderligere med Maizena, hvis det er nødvendigt. Skær kødet i 1 cm tykke skiver og server med saucen. |
|
Opskriften er vist 14686 gange,
og udskrevet 720 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne