Vildsvinesteg med hybensauce
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekølle Kilde : Tviskloster Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Befri kødet for sener og fedt. Rør en marinade af kærnemælk, enebær, peberkorn, laurbærblade, citronsaft og rødvin. Læg kødet i marinaden og lad det trække tildækket i køleskab i 2-3 dage.
Tag kødet op. Tør det grundigt af og gnid det med salt og peber. Brun stegen i svinefedt på alle sider i en stegegryde. Hæld rødvin og bouillon over og lad det stege ca. 1½ time. Mel og smør bages sammen i en lille gryde. Si stegeskyen og pisk 5 dl i afbagningen. Lad det snurre i gryden i 5 minutter. Smag saucen til med hybenmos, citronsaft, salt og peber. Rør creme fraiche og lidt hakket persille i lige inden serveringen. Vildsvinestegen serveres med hvide kartofler og rødkål samt hybensaucen for sig. |
|
Opskriften er vist 19750 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-12-05 20:57:10 I stedet for hybenmos brugte vi 2 spsk. hybenmarmelade. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne