Irsk stuvning med kål
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals Oprindelsesland : Irland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 291935 gange,
og udskrevet 4945 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (67 stemmer) |
|
Kommentarer Ebba - 2023-05-12 11:09:10 Lammekød er nummer et, med svinekød er også ok. Det er en skøn ret. Leif - 2021-09-30 09:21:13 Jeg bruger røget flæskesnitte med lidt sennep GRETHE - 2021-01-27 08:12:16 Man også bruge stegflæsk Peder - 2016-10-04 11:52:29 Sådan skal irsk stuvning smage. Der skal lammekød i denne ret. Kjell - 2016-09-17 15:43:30 Tordis, hvis du fortsatt ikke har funnet et norsk navn , så kan jeg hjelpe deg. Det er karve anonym - 2012-08-01 21:54:40 Kommen er de frø, der er i kommenost, og frøenne i sig selv smager rigtig goddt på f.eks. råstegte kartofler!Er der nogen, der ved, hvor det er kommen fra? ( Jysk vits) Jørgen Søgaard - 2011-02-12 10:39:08 Hvis der skal øl i og til, skal det være guines. Porrer er også ok, kommes i til sidst, kort mørningstid Claus Rister - 2010-02-16 17:56:43 Oups! Den skal måske bare drikkes til, af et stort fadølsglas, mens man ser fodbold på storskærm :o) Claus Rister - 2010-02-12 17:09:44 Hvornår skal porteren i? anonym - 2010-02-11 21:02:01 Er retten fryseegnet ? per hougård - 2009-10-05 14:04:50 der mangler en porter Patrick - 2008-03-21 04:58:09 jeg plejer at komme lidt sukker og kulør i, så det bliver brunkål. også bruger jeg røget bacon på 900G mai-britt - 2008-01-20 10:39:32 jeg har tænkt mig at lave små frikadeller, ligesom færdigretten fra dåse,som jeg finder smager ganske udemærket men bliver for dyrt, så er der nogen der har prøvet det???? Inge, DK - 2007-01-23 16:53:27 Kommen hedder caraway seeds på engelsk og Kümmel på tysk Inge, DK - 2007-01-23 16:51:57 kommen hedder vist karve på norsk Mette - 2007-01-23 13:10:43 Tordis: kommen er et krydderi, kan findes på krydderihylden i supermarkedet! Tordis, Norge - 2007-01-22 12:54:48 Kommen, hva er det?? Erik - 2007-01-21 23:48:52 Til Per. Jeg tror også det er dét der menes med lammebouillon, altså at det er vandet fra kødet der skal bruges Per - 2005-01-01 01:01:01 Mener at vandet som kødet koger i skal med over sammen med kødet anonym - 2005-01-01 01:01:01 man kan bruge svinekød istedet for lam, hvis man ikke kan lide lam |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne