Grøn pebersauce
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Indsendt : |
|
|
Peberkorn skylles, afdryppes og sættes til side. Kød (efter eget valg) pandesteges, tages op, pakkes og holdes varmt.
Hæld bouillon i stegeskyen på panden. Bringes i kog for svag varme under omrøring; tilsæt fløde og peberkorn. Koges 2 min. under konstant omrøring. Tilsæt cognac og koges yderligere 1 min. Tages fra varmen og serveres.
Serveres til pande- eller grillstegte bøffer eller pandestegte kyllingebrystfileter. |
|
Opskriften er vist 31310 gange,
og udskrevet 523 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik - 2010-07-21 00:10:02 Æggeblommerne sættes til sidst. De piskes med lidt af sovsen og blandingen hældes så i tilbage i sovsen under kraftig omrøring. Må ikke koge bagefter da den skiller. Anne - 2008-06-13 13:44:57 hvornår skal æggeblommer tilsætes? Mikkel - 2008-03-16 18:55:35 i skriver ikke noget om hvad æggeblommerne skal bruges til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne