Frisk tomatsauce

Frisk tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2500 g.tomater befriet for stilk og skåret i kvarte
1 rødløg helt
3 friske basilikumblade
4 fedhvidløg
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Alle ingredienser undtagen salt og peber koges under låg i ca. 2 timer til saucen er tyknet. Løget fjernes. Saucen hældes i foodprocessor og pureres. Sigtes herefter og smages til med salt og peber. Saucen holder 3 dage i tildækket tilstand i køleskab og ca. 3 måneder på frost.

Tips:

Giver ca. 750 ml.





karakterer:
Opskriften er vist 20410 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-17 23:45:38
Synes nærmere det bliver til suppe, og desværre smager det ikke af særlig meget.. Men med lidt bouillon, og ekstra hvidløg hjælper det på det :)

  -   2011-06-12 12:19:59
Der skal ikke tilsættes ekstra væde. Der er normalt mere end rigeligt i tomaterne.

  -   2007-07-30 15:01:04
Skal der ikke noget væde ved når den skal koges?