Frisk tomatsauce
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser undtagen salt og peber koges under låg i ca. 2 timer til saucen er tyknet. Løget fjernes. Saucen hældes i foodprocessor og pureres. Sigtes herefter og smages til med salt og peber. Saucen holder 3 dage i tildækket tilstand i køleskab og ca. 3 måneder på frost.
Tips: Giver ca. 750 ml. |
|
Opskriften er vist 20410 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Eva - 2011-06-17 23:45:38 Synes nærmere det bliver til suppe, og desværre smager det ikke af særlig meget.. Men med lidt bouillon, og ekstra hvidløg hjælper det på det :) Inge V. - 2011-06-12 12:19:59 Der skal ikke tilsættes ekstra væde. Der er normalt mere end rigeligt i tomaterne. R - 2007-07-30 15:01:04 Skal der ikke noget væde ved når den skal koges? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne