Fiskefumé
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : |
|
|
Urterne renses, deles fint og lægges i en gryde sammen med fiskekød- og ben, herover hældes vand, vin og vinaigre, og det hele sættes til kogning. Skummes omhyggeligt og koger ved svag varme i 30 minutter. Fumé sigtes for alle urenheder og koges ned til der er ca. 2 ltr. fumé tilbage.
|
|
Opskriften er vist 26849 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne