Fiskebouillon
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : |
|
|
Kom ingredienserne i en gryde. Dæk med koldt vand og kog langsomt op. Når vandet koger, holdes temperaturen lige på kogepunktet, og bouillonen simrer i præcis 20 minutter. Skum urenhederne fra overfladen efterhånden. Si den færdigkogte bouillon og kog ind til 8 dl. Bouillonen kan fryses.
|
|
Opskriften er vist 15135 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Bwe - 2019-10-02 13:02:02 1, -2 eller 2,5 liter vand.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne