Fennikelsauce (fisk)
Hovedingrediens : Grøntsager - Fennikel Indsendt : |
|
|
Fennikelsauces laves ved at smørsautere de fintskårne skalotteløg, til de bliver gyldne (ikke brune). Dernæst kommes der 1 spsk fennikelpulver på. Noilly Prat, hvidvin og fiskefond kommes i og det koges i 30 minutter. Dernæst kommes piskefløden i saucen og den koger videre i 10 minutter. Dernæst blendes saucen med 50 g smør og den sigtes gennem en si. Smages til med salt og peber. Saucen er nu klar til servering.
|
|
Opskriften er vist 13828 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2017-01-08 14:56:13 Rigtig god sauce. Der er nok til 8 Pers. Måske skal den koge ind lidt længere tid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne