Fennikelsauce
Hovedingrediens : Grøntsager - Fennikel Indsendt : Red : |
|
|
Fjern det grønne fra fenniklen og hak det fint. Læg det til side.
Hak fenniklen fint.
Smelt smørret og svits fenniklen i smørret i 2 min.
Tilsæt bouillon, fløde og Dijonsennep og kog saucen op. Jævn. evt saucen med lidt maizenamel udrørt i koldt vand.
Tilsæt det grønne fra toppen og smag til med citronsaft, salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 19941 gange,
og udskrevet 420 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2012-11-23 11:37:34 Smager ikke af meget. Svært at krydre mere, da det så går ud over den dejlige fennikel. Jeg vil helt sikkert prøve igen :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne