Fennikelsauce

Fennikelsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Grøntsager - Fennikel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 fennikel
20 g.smør
2 dl.grøntsagsbouillon
2 dl.piskefløde
1 tsk.dijonsennep
0.5 citron, saft heraf
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fjern det grønne fra fenniklen og hak det fint. Læg det til side. Hak fenniklen fint. Smelt smørret og svits fenniklen i smørret i 2 min. Tilsæt bouillon, fløde og Dijonsennep og kog saucen op. Jævn. evt saucen med lidt maizenamel udrørt i koldt vand. Tilsæt det grønne fra toppen og smag til med citronsaft, salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 19941 gange,
og udskrevet 420 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-23 11:37:34
Smager ikke af meget. Svært at krydre mere, da det så går ud over den dejlige fennikel. Jeg vil helt sikkert prøve igen :-)