Estragonsauce til fisk
Hovedingrediens : Krydderurter - Estragon Indsendt : Red : |
|
|
Løgene hakkes fint og sauteres blanke i smørret. De finthakkede estragonblade kommes på sammen med væde fra de dampede fisk. Saucen koges godt igennem og fløden tilsættes. Koges yderligere 5 minutter. Til sidst piskes koldt smør i saucen.
|
|
Opskriften er vist 16747 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne