Estragon- og sennepssauce
Indsendt : |
|
|
Hak løget, kom smør i en gryde og svits løget til det er blankt. Tilsæt hvidvin og kog det ned til det halve. Tilsæt piskefløde og kog yderligere sovsen ind til den er tyknet. Tilsæt tørret og frisk estragon, sennep og smag til med salt, peber og evt. sukker. Kog 1-2 minutter yderligere og server sovsen.
|
|
Opskriften er vist 12208 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Jessy - 2012-03-02 14:56:58 Man skal vel gætte på at det er 3 dl hvidvin og 1-2 spsk sennep, ikke 3 dl hvidvin og 1-2 spsk hvidvin........... Anne - 2007-10-15 12:37:09 hvor meget sennep skal der i ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne