Danablu sovs
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : |
|
|
Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Tilsæt mælken lidt efter lidt og kog sovsen igennem under omrøring. Smag sovsen til med salt og giv den et par dråber kulør. Hæld sovsen over kødet, hæld vand ved og læg en timiankvist i bradepanden. Dæk fadet med folie. Dæmp varmen til 180 C. Steg kødet i bradepanden ca. 45 min. Si skyen fra kødet ned i en gryde, tilsæt piskefløde og kog sovsen igennem. Smag til med Danablu.
|
|
Opskriften er vist 18636 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne