Danablu sovs

Danablu sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
40 g.smør/margarine
50 g.hvedemel
5-6 dl.mælk
 Salt
 Kulør
0.5-1 dl.piskefløde
1 spsk.ribsgelé eller syltede tyttebær
1 tsk.Danablu
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Tilsæt mælken lidt efter lidt og kog sovsen igennem under omrøring. Smag sovsen til med salt og giv den et par dråber kulør. Hæld sovsen over kødet, hæld vand ved og læg en timiankvist i bradepanden. Dæk fadet med folie. Dæmp varmen til 180 C. Steg kødet i bradepanden ca. 45 min. Si skyen fra kødet ned i en gryde, tilsæt piskefløde og kog sovsen igennem. Smag til med Danablu.





karakterer:
Opskriften er vist 18636 gange,
og udskrevet 183 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu