Courtbouillon
Indsendt : |
|
|
Løg, selleri, porretoppe og gulerødder renses og skæres i skiver. Vand, hvidvin (vinaigre), urter, salt og krydderier blandes til en lage i en gryde. Lagen bringes langsomt i kog og skal derefter simre i ca. 30-40 minutter. Sies og er nu klar til brug.
Den kan efter smag og sæson tilsættes andre krydderurter som f.eks. dild, estragon, merian, fennikel, timian eller løvstikke. Men overdriv ikke tilsætningen af aromatiske urter. |
|
Opskriften er vist 10419 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne