Chilisauce

Chilisauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Grøntsager - Chili

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.overmodne tomater
1 rød peberfrugt
250 g.skalotteløg
2 dl.eddike
75 g.brun farin
2 fedknust hvidløg
0.25 tsk.nellike
2-3 tsk.kanel
0.25 tsk.Muskatnød, friskrevet
0.5 tsk.cayennepeber
 salt
1.5 tsk.konserveringsmiddel
 
Opskrift:
Tomaterne skoldes, flås og skæres i mindre stykker. Peberfrugt og løg hakkes fint og blandes i en tykbundet gryde med tomater, eddike, farin og krydderier. Det hele koger under låg ½-1 time, til saucen er jævn. Smages til med salt efter smag. Derefter pureres saucen gennem en sigte, tilsættes konserveringsmiddel og fyldes på glas eller i bredhalsede flasker. De tilbindes straks.

Chilisauce spises som supplement til krydrede kød- og fiskeretter og anvendes også til krydring af dressing, dip og kold sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 16659 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-03-02 19:03:05
Dette er IKKE en chilisauce men derimod en skarp barbeque-marinade...

  -   2013-03-24 19:20:18
Søren - 2011-03-13 17:37:27 Chilisauce uden chili i? Hvad tror du at cayennepeber er?

  -   2011-03-13 17:37:27
Chilisauce uden chili i?