Chilisauce
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Indsendt : Red : |
|
|
Tomaterne skoldes, flås og skæres i mindre stykker. Peberfrugt og løg hakkes fint og blandes i en tykbundet gryde med tomater, eddike, farin og krydderier. Det hele koger under låg ½-1 time, til saucen er jævn. Smages til med salt efter smag. Derefter pureres saucen gennem en sigte, tilsættes konserveringsmiddel og fyldes på glas eller i bredhalsede flasker. De tilbindes straks.
Chilisauce spises som supplement til krydrede kød- og fiskeretter og anvendes også til krydring af dressing, dip og kold sauce. |
|
Opskriften er vist 16659 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-03-02 19:03:05 Dette er IKKE en chilisauce men derimod en skarp barbeque-marinade... Per - 2013-03-24 19:20:18 Søren - 2011-03-13 17:37:27 Chilisauce uden chili i? Hvad tror du at cayennepeber er? Søren - 2011-03-13 17:37:27 Chilisauce uden chili i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne