Champignon- og løgsauce

Champignon- og løgsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.skalotteløg eller små zittauerløg
15 g.smør eller margarine
4 dl.grøntsags- eller tomatjuice
250 g.champignon
1 spsk.sød chilisauce
0.5 tsk.edelsüss paprika
 Salt
 peber
1-2 spsk.persille
 
Opskrift:
Pil løgene og skær dem i halve eller kvarte afhængig af løgenes størrelse. Svits løgene 3-4 min. på panden i fedtstoffet. Tilsæt juice og lad løgene småkoge ca. 5 min. under låg. Rens champignon og skær dem i kvarte. Kom dem på panden sammen med chilisauce og paprika. Lad saucen småkoge ca. 10 min. under låg. Smag til med salt og peber. Drys saucen med hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 19130 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu