Champignon- og løgsauce
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
Pil løgene og skær dem i halve eller kvarte afhængig af løgenes størrelse. Svits løgene 3-4 min. på panden i fedtstoffet. Tilsæt juice og lad løgene småkoge ca. 5 min. under låg. Rens champignon og skær dem i kvarte. Kom dem på panden sammen med chilisauce og paprika. Lad saucen småkoge ca. 10 min. under låg. Smag til med salt og peber. Drys saucen med hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 19130 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne