Champagnesauce
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Champange Indsendt : |
|
|
Løgene hakkes fint og sauteres i smør, må ikke brune. Champagnen hældes ved og koger med i 5 minutter. Fløden tilsættes og koges godt igennem. Smages til med salt og peber. Inden servering piskes koldt smør i.
|
|
Opskriften er vist 27710 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-10-27 08:40:36 det er jo en suppe!! keh - 2010-01-11 19:43:15 enkel - men meget velsmagende til kammuslinger. Morten - 2007-10-05 23:40:47 Der mangler klart karakter samt salt og peber som det mindste. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne