Blodgrapesauce
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Grapefrugt Indsendt : |
|
|
Skær guleroden i små stykker. Sauter i lidt smør til de er møre. Kom det meste af grapesaften ved. Kog ind til en fjerdedel og stil til side til der skal serveres. Koges op, blendes med væden og gulerodsstykkerne og ca. 75 gr. koldt smør i tern, der kommes i gradvist. Varm op og smag til med salt, peber, grapesaft og evt. honning.
|
|
Opskriften er vist 10976 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne