Lammeragout fra Bulgarien
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Bulgarien Indsendt : Red : |
|
|
Skær lammekødet i ret store terninger. Pil løg og hvidløgsfed og hak dem fint. Tomaterne skoldes, flås og skæres i små stykker. Varm olien op i en stegegryde og brun kødterningerne godt i ca. 5 min. Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege med i ca. 1 min.
Kom tomaterne i gryden, hæld bouillonen over, rør godt rundt, så alt blandes grundigt og lad det koge sagte i ca. 30 min. Imens skrælles agurkerne, halveres på langs, udkernes og skæres i tykke terninger. Kom agurkterningerne i gryden til de øvrige ingredienser og lad dem snurre med i 10 min. Skyld dilden og klip den ret fint. Smag ragouten til med salt, peber og hvidvin. Lige inden serveringen drysses den med dild og groftsmuldret fetaost. Serveres med godt brød (bondebrød) og evt. feta i tern, oliven, stærk taco. Tips: Hvis ragouten bliver for tynd i konsistensen på grund af agurkerne, kan man jævne den med nogle skefulde 50% creme fraiche |
|
Opskriften er vist 10618 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne