Lammeragout fra Bulgarien

Lammeragout fra Bulgarien, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Bulgarien

BulgarienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.udbenet lammekød, nakke eller bov
1 løg
2 fedhvidløg
2 storetomater
3 spsk.olivenolie
2.5 dl.bouillon
3 salatagurker
1 bundtdild
 salt
 hvid peber
4 spsk.tør hvidvin
100 g.fetaost
 
 
Opskrift:
Skær lammekødet i ret store terninger. Pil løg og hvidløgsfed og hak dem fint. Tomaterne skoldes, flås og skæres i små stykker. Varm olien op i en stegegryde og brun kødterningerne godt i ca. 5 min. Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege med i ca. 1 min.

Kom tomaterne i gryden, hæld bouillonen over, rør godt rundt, så alt blandes grundigt og lad det koge sagte i ca. 30 min.

Imens skrælles agurkerne, halveres på langs, udkernes og skæres i tykke terninger. Kom agurkterningerne i gryden til de øvrige ingredienser og lad dem snurre med i 10 min.

Skyld dilden og klip den ret fint. Smag ragouten til med salt, peber og hvidvin. Lige inden serveringen drysses den med dild og groftsmuldret fetaost.

Serveres med godt brød (bondebrød) og evt. feta i tern, oliven, stærk taco.

Tips:

Hvis ragouten bliver for tynd i konsistensen på grund af agurkerne, kan man jævne den med nogle skefulde 50% creme fraiche





karakterer:
Opskriften er vist 10650 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu