Beurre Blanc Sauce
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vinaigre, hvidvin og skalotteløg kommes i en lille gryde og lad det hele koge godt igennem uden at tage farve til der kun er ca. 1/3 tilbage.
Tag gryden fra varmen. Pisk et par klumper koldt smør i gryden, og når disse er blevet bløde, kommes en lille ekstra klump smør i og der piskes videre med piskeris. Gryden sættes nu over meget svag varme, mens man stadig pisker, hvorefter resten af smørret i små klumper kommes i, efterhånden som de foregående stykker er blevet cremeagtige. Saucen skal være tyk og elfenbensfarvet ligesom hollandaise. Gryden tages fra varmen, så snart alle smørklumperne er pisket i saucen, og der piskes endnu et øjeblik. Saucen smages til med salt og friskkværnet peber og sies over i en godt opvarmet skål og serveres. |
|
Opskriften er vist 97644 gange,
og udskrevet 646 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne