Tomatcoulis
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : |
|
|
Til tomatcoulisen ordnes grøntsagerne, skæres i mindre stykker og sauteres let i en kasserolle med tomatpuré. Hvidvin og vand kommes sammen med salt, suppevisk, peber og sukker. Tomatblandingen simrer 40 minutter, suppevisken tages op, hvorefter massen blendes og sigtes tilbage i kasserollen. Coulisen kan koges yderligere ind eller tilsættes lidt vand. Den smages til, stilles koldt og gives til rejebavarois eller rejebisque.
|
|
Opskriften er vist 16592 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne