Louisiana chilisovs
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Indsendt : |
|
|
Befri chilierne for stilken, og evt. også frøene, og hak dem fint. Læg dem i et rent, skoldet glas. Giv eddiken et opkog, tilsæt salt, og hæld det over chilierne. Lad sovsen trække mindst et par døgn, gerne flere uger. Si frugtkødet fra, eller purér det med eddiken. Hæld sovsen på en rengjort flaske.
Tips: Hvis man vil genbruge "Tabasco" eller lignende flasker kan man bruge en stor kanyle fra apoteket til at sprøjte den siede sovs ind i flasken. En enkel chilisovs til bordbrug, som egentlig bare er en stærk kryddereddike. Eksperimentér med andre smagstilsætninger som f.eks. hvidløg, gulerødder, sukker, citrussaft og appelsinmarmelade. Alle typer chilifrugter kan bruges, sålænge de er friske. |
|
Opskriften er vist 11526 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne