Louisiana chilisovs

Louisiana chilisovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Kolde Saucer

Hovedingrediens : Grøntsager - Chili

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2.5 dl.riseddike eller hvidvinseddike
10-20 chilifrugter
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Befri chilierne for stilken, og evt. også frøene, og hak dem fint. Læg dem i et rent, skoldet glas. Giv eddiken et opkog, tilsæt salt, og hæld det over chilierne. Lad sovsen trække mindst et par døgn, gerne flere uger. Si frugtkødet fra, eller purér det med eddiken. Hæld sovsen på en rengjort flaske.

Tips:

Hvis man vil genbruge "Tabasco" eller lignende flasker kan man bruge en stor kanyle fra apoteket til at sprøjte den siede sovs ind i flasken. En enkel chilisovs til bordbrug, som egentlig bare er en stærk kryddereddike. Eksperimentér med andre smagstilsætninger som f.eks. hvidløg, gulerødder, sukker, citrussaft og appelsinmarmelade. Alle typer chilifrugter kan bruges, sålænge de er friske.





karakterer:
Opskriften er vist 11522 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu