Krydret festsuppe

Krydret festsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.halskød
3 løg
500 g.tomater
4 spsk.olie
2 fedhvidløg
2 spsk.Tomatpure, koncentreret
 salt
 sort peber
1 tsk.tørret timian
1 spsk.edelsüss paprika
1.5 l.bouillon
1 porre
2 gulerødder
1 storgrøn peberfrugt
1 storgul peberfrugt
 cayennepeber
 tabasco
 
Opskrift:
Kødet skæres i små terninger. Løgene pilles og hakkes fint. Tomaterne overhældes med kogende vand, flås og skæres i kvarter.

Varm olien i en stor gryde og brun kødet godt. Kom de hakkede løg ved og lad dem gyldne under omrøring. Pil hvidløget og pres det ned i kødet. Rør tomat og tomatpuré i, og smag til med salt, peber, timian og paprika. Hæld bouillonen i gryden og lad det hele snurre for svag varme i 40 min.

Porren vaskes grundigt og den hvide del skæres i ringe. Gulerødderne skrabes og skæres i skiver. Peberfrugterne skylles, udkernes og skæres i strimler. Alle grøntsagerne kommes i suppen og koger møre heri i 20 min.

Til sidst smages til med cayennepeber og tabasco. Suppen skal smage stærkt krydret.

Hertil passer små kommens- eller sesambrød.





karakterer:
Opskriften er vist 17058 gange,
og udskrevet 313 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-12 10:32:48
udelad de stærke krydderrier men kom i stedet meget mere hvidløg i