Krydret festsuppe
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres i små terninger. Løgene pilles og hakkes fint. Tomaterne overhældes med kogende vand, flås og skæres i kvarter.
Varm olien i en stor gryde og brun kødet godt. Kom de hakkede løg ved og lad dem gyldne under omrøring. Pil hvidløget og pres det ned i kødet. Rør tomat og tomatpuré i, og smag til med salt, peber, timian og paprika. Hæld bouillonen i gryden og lad det hele snurre for svag varme i 40 min. Porren vaskes grundigt og den hvide del skæres i ringe. Gulerødderne skrabes og skæres i skiver. Peberfrugterne skylles, udkernes og skæres i strimler. Alle grøntsagerne kommes i suppen og koger møre heri i 20 min. Til sidst smages til med cayennepeber og tabasco. Suppen skal smage stærkt krydret. Hertil passer små kommens- eller sesambrød. |
|
Opskriften er vist 17062 gange,
og udskrevet 313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-10-12 10:32:48 udelad de stærke krydderrier men kom i stedet meget mere hvidløg i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne