Kold Kaviarsauce

Kold Kaviarsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SaucerRet : Saucer - Diverse Kolde Saucer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Stenbiderrogn, rød Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
1 dl. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Creme fraiche og mayonnaise røres sammen smages til med salt og citronsaft, hvorefter kaviaren vendes i bliver beder hvis den for lov til at trække lidt.





karakterer:
Opskriften er vist 10415 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7056 (1680 kcal)
KJ pr. Portion 7056 (1680 kcal)
Vægt ialt 700 gram
Vægt pr. Portion 700 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1008 KJ (240 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 23.7 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu