Jordnøddepuré
Hovedingrediens : Nødder - Jordnødder Indsendt : |
|
|
Jordnødderne udblødes i juicen natten over og koges sammen med timian, hakket løg og knust hvidløg.
Når jordnødderne er møre, pureres massen på blender til en fin ensartet pasta.
Den smages til med creme fraiche og hakket persille.
Tips: Server pureen til ris/nøddefrikadeller eller sellerirand. |
|
Opskriften er vist 9275 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne