Luxus tunsandwich
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Jeanette Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at koge æggene til hårdkogte æg.
Bland tun (presset fri for væde), ærter, majs og hakket peberfrugt og tilsæt creme fraiche så det passer (det er smag og behag, men når jeg laver den putter jeg 4 store skefulde i). Smør 4 af de 6 sandwichbrød med tunsalaten, ikke for tykt og heller ikke for tyndt. Læg æggeskiver på på to brød med tun, og rejer ligeledes på andre to. Dernæst snittet icebergsalat. Til sidst smør de sidste skiver toastbrød men en dressing du godt kan lide (jeg bruger selv salatmayonnaise). Læg de 3 skiver oven på hinanden og skær sandwichen diagonalt igennem. |
|
Opskriften er vist 143020 gange,
og udskrevet 3171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Anna Langst - 2013-07-08 03:42:18 Ikke At Nyde Uden Smør anonym - 2011-04-21 21:30:07 Hvor ser det fristende ud! Momo - 2010-10-04 18:14:06 Fantastisk sandwich - den er slet ikke til at undvære på familiens skovture... Jeanette - 2007-05-14 22:40:50 Man kan selvfølgelig sagtens bruge kinakål istedet for iceberg - det er smag og behag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne