Bearnaise-essens
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
De vaskede, skrabede gulerødder skæres i terninger og lægges i en gryde sammen med skyllede, grønne blade,
de pillede løg, den skrabede, skiveskårne peberrod, revet selleri og eddiken. Det hele koges ved svag varme ca. 20 min. Essensen sies, tilsættes hvidvin og Atamon og hældes på rene flasker, der tilbindes straks. Essensen kan anvendes efter en måneds forløb, men vinder i velsmag ved længere lagring.
|
|
Opskriften er vist 29929 gange,
og udskrevet 296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (66 stemmer) |
|
Kommentarer hanne - 2010-09-03 17:23:30 det lyder nærmest, som en bearnaisse suppe. grøntsagerne hører ikke hjemme i essens og der skal estragon i saucen og sandelig også i essensen. Essensen skal være eddikesur. Spørg bare brødrene Price. Anders - 2010-08-26 22:01:58 Dette er bearnais-essens... Som man bruger videre når du skal lave beanaise sovs. anonym - 2010-08-06 11:47:20 hvor fanden er din estragon, som jo er hovedbestanddelen i bearnaise Kristian - 2009-11-18 11:08:30 Der skal da estragon i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne