Aspargessovs med champignon

Aspargessovs med champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Bælgplanter - Asparges, grønne og hvide

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.champignoner (en bakke)
0.5 tsk.salt
2 dl.vand
1 dl.sødmælk
1 stort løg
300 g.kogte asparges skåret i småbidder
50 g.hvedemel
50 g.smør
1 spsk.hakket citronmelisse eller
 persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens og findel champignonerne. Drys dem let med salt og kog dem i 2 dl vand. Når de er kogt i 10 min tages champignonskiverne op og mælken tilsættes. Gryden tages af varmen.

Smelt smørret og svits et stort hakket løg blødt i det. Drys mel over det blanke løg, hæld champignonvæden ved og kog ud til en jævn sovs.

Tilsæt sluttelig champignoner og asparges. Smag til med citronmelisse, salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 18726 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu