Aspargessovs med champignon
Hovedingrediens : Bælgplanter - Asparges, grønne og hvide Indsendt : Red : |
|
|
Rens og findel champignonerne. Drys dem let med salt og kog dem i 2 dl vand. Når de er kogt i 10 min tages champignonskiverne op og mælken tilsættes. Gryden tages af varmen.
Smelt smørret og svits et stort hakket løg blødt i det. Drys mel over det blanke løg, hæld champignonvæden ved og kog ud til en jævn sovs. Tilsæt sluttelig champignoner og asparges. Smag til med citronmelisse, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 18724 gange,
og udskrevet 325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne