Ærtepuresauce
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Indsendt : |
|
|
Hvidvinseddiken nedkoges til det halve, hvidvin tilsættes også dette nedkoges til det halve, fiskefond og fløde tilsættes og det koges jævn. Blendes med ærter, smør og lidt citronsaft.
|
|
Opskriften er vist 9119 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne