Lammebov med sprød skorpe
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Gnid lammeboven grundigt med salt og peber. Pil og pres 1 hvidløgsfed og rør det sammen med senneppen. Smør oversiden af lammeboven med denne blanding. Læg den i en bradepande og dyb den med smeltet smør. Stil stegen i ovnen ved 230 grader C og lad den brune i 10 minutter. Der skrues ned til 180 grader C, og kødet steger videre i 30 minutter.
Resten af hvidløgsfeddene pilles, presses ned i en lille skål og røres sammen med rasp, krydderurter, og blødgjort smør til en smidig masse. Tag lammeboven ud af ovnen, smør krydderurtesmørret ud over oversiden i et jævnt lag, og stil stegen tilbage i ovnen endnu 15 min. Hertil passer hvide bønner, halve stegte tomater eller kartoffelgratin. |
|
Opskriften er vist 17595 gange,
og udskrevet 768 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne