Chili/fersken suppe
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Karry og chili svitses i olien og fersken saften hældes i.
Løg, hvidløg, tomater, bouillon og ferskenerne hældes ved. Suppen spædes med lidt vand inden man blender den så den får den rette konsistens. Til sidst kommer man rejerne i og suppen er klar. Ciabattabrød er lækkert til. |
|
Opskriften er vist 60867 gange,
og udskrevet 1668 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (69 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-02-18 19:38:55 Denne opskrift virker nem og ingredienserne velsmagende. Kan man ikke bruge friske tomater i stedet for dåsetomater? Kan man ikke også med fordel bruge bacon i suppen? Claus - 2015-03-01 12:00:43 Jeg serverer løse ris samt cremefraiche til hvis den er blevet lidt for stærk. Super god suppe. anonym - 2013-10-06 16:28:45 Suppen er meget sød, og egner sig nok bedst som sur-sød tilbehør til ris Hjørdis - 2012-11-25 17:21:49 prøv med rød thai karrypaste i steden for alm. karry. Det er bare moms. gertrud - 2012-09-28 14:19:26 jeg syntes den er pisse god jeg plejer og skære lidt af ferknerne ud og putte på med rejer. der lyder mærkeligt men det er bare vildt godt ! Per - 2011-01-15 11:50:45 Godt nok stærk efter min mening. Vi brugte en dåse ferskner på 820 g. 470 g. drænet vægt og så 4 dl. vand. kath-babe (; - 2008-10-06 17:22:20 mums - elsker den.. den er bare for over god. elsker den dejlige smag ;" pleger at lægge rosmarin i brødet altså uden på.. org manner ! (O: knus mig - 2008-01-09 12:35:06 der mangler lidt mere karry så jeg vil andbefale 5 spk. fordi mig elsker måske karry |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne