Remuladesauce
Hovedingrediens : Diverse produkter - Mayonnaise Indsendt : |
|
|
Bland mayonnaisen med kryddergrønt, kapers og agurk.
Smag til og vend flødeskummet i.
Tips: Serveres til fisk, skaldyr og roastbeef. |
|
Opskriften er vist 12700 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Robert-P - 2008-03-20 02:05:33 Dette er ingen remouladesauce. Det er en mayonaisesauce! Jeg laver altid Lisbeth's remouladesauce. Den består af 2 ingredienser: Remoulade (1 flaske) Piskefløde (Kvart/halv L.) Piskes kun til man kan vende den over hovedet og ingenting falder ned ;-) Derpå vendes remouladen forsigtigt i. Sættes en halv til en hel time i køleskabet - hvorefter den nydes til varme gyldenstegte(i smør - pas på ikke for kraftig varme) fiskefileter. Velbekomme. Har men bekymring over evt. kolestroeltal fedt% - Lev dog livet lidt farligt og nyd det. Og vent så en måned til næste gang - hvis gemalen kan vente så længe! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne