Remuladesauce

Remuladesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Mayonnaisesaucer

Hovedingrediens : Diverse produkter - Mayonnaise

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.mayonnaise
2-3 spsk.hakket persille – kørvel og estragon
1 spsk.hakket kapers
1 spsk.hakket syltet agurk
 evt.flødeskum af ½ dl. piskefløde
 
Opskrift:
Bland mayonnaisen med kryddergrønt, kapers og agurk. Smag til og vend flødeskummet i.

Tips:

Serveres til fisk, skaldyr og roastbeef.





karakterer:
Opskriften er vist 12700 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-20 02:05:33
Dette er ingen remouladesauce. Det er en mayonaisesauce! Jeg laver altid Lisbeth's remouladesauce. Den består af 2 ingredienser: Remoulade (1 flaske) Piskefløde (Kvart/halv L.) Piskes kun til man kan vende den over hovedet og ingenting falder ned ;-) Derpå vendes remouladen forsigtigt i. Sættes en halv til en hel time i køleskabet - hvorefter den nydes til varme gyldenstegte(i smør - pas på ikke for kraftig varme) fiskefileter. Velbekomme. Har men bekymring over evt. kolestroeltal fedt% - Lev dog livet lidt farligt og nyd det. Og vent så en måned til næste gang - hvis gemalen kan vente så længe!